I LOVE SUSHI GRONINGEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 4950 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij I Love Sushi Groningen. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 20:31 Het was weer heerlijk maar de zeewier gaan wij niet meer bestellen ivm de prijs en de geleverde hoeveelheid! Chuka wakama voor 5,20 euro bestellen en dan een saus balke gevuld krijgen vinden wij te duur voor de hoeveelheid.
16 jun 2024 om 19:04 Lekker maar duur
14 jun 2024 om 15:32 Fresh, quick and delicious sushi!
13 jun 2024 om 6:59 Bestelling was er sneller dan aangegeven, daardoor kwam het toch op het moment dat we eigenlijk wilde. Super. Maar de stukjes kleiner dan gewend. Krimpflatie? Jammer, want de prijs is wel duurder geworden. Volgende keer maar weer naar concurent.
6 jun 2024 om 19:00 Friendly delivery guy! Shusi was gooood!
4 jun 2024 om 15:58 Ze waren zelfs te vroeg met bezorgen! Sushi was heerlijk!
2 jun 2024 om 20:56 Heerlijk verse sushi!! Vriendelijke bezorger
30 mei 2024 om 21:31 Super snel bezorgd. De sushi was wel een beetje warm maar 5 minuutjes in de koelkast en je kunt het eten. De sushi was echt heerlijk!
26 mei 2024 om 21:33 Voorgaande keren werd het supersnel bezorgt, ik ga ervan uit dat dit een uitzondering was. Gyoza was helaas koud (wellicht door de trage bezorging..?) en niet meer te eten. Sashimi en de roll waren wederom heerlijk!
26 mei 2024 om 21:19 Helaas te weinig sojasaus bij een bestelling voor 2 personen. Dit gebeurt helaas vaker. Verder erg tevreden met de kwaliteit van de sushi.
25 mei 2024 om 20:34 Eerste keer sushi gehad, was heerlijk! Ze waren wat vergeten maar na een telefoontje werd er gelijk een bezorger achteraan gestuurd met nog wat gratis loempia's Al bij al uitstekende service en heerlijk genoten
25 mei 2024 om 15:41 Zoals altijd super lekker